Giáo Dục

Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu

Hoc247 xin gửi tới các em học trò Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu nhằm giúp các em có thêm tư liệu để tham khảo cũng như củng cố tri thức trước lúc bước vào kì thi học kì 1. Cùng ôn tập tri thức và làm quen với cấu trúc đề thi để thi thật tốt các em nhé. Chi tiết tài liệu ngay bên dưới.

BỘ 4 ĐỀ THI HK1 MÔN TIẾNG ANH 3 NĂM 2021-2022 CÓ ĐÁP ÁN

TRƯỜNG TH DƯƠNG MINH CHÂU

1. Đề số 1

Exercise 1: Add one letter béo have correct words

1. SK_PPING

: ____________

2. R_BBER

: ____________

3. BREAK _IME

: ____________

4. CH_SS

: ____________

5. B_ARD

: ____________

6. BADMINT_N

: ____________

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. she

B. he

C. they

D. name

2. A. small

B. large

C. he’s

D. big

3. A. these

B. this

C. that

D. it

Exercise 3: Choose the correct answer

1. She _________ her homework every morning

A. does

B. do

C. plays

D. goes

2. When _______ lessons begin? – Lessons _______ at half past seven.

A. do – start

B. do – begins

C. does – begins

D. does – are

3. My little brother has Geography on _________.

A. January

B. morning

C. day

D. Monday

4. My mom watches TV ______ evening.

A. in

B. every

C. the

D. a

5. Is ______ a park near your house?

A. there

B. these

C. those

D. they

6. _______ English books do you have?

A. How much

B. How old

C. How long

D. How many

7. Do you like ______ chess?

A. play

B. playing

C. plays

D. played

8. ______ talk in class!

A. Do

B. Don’t

C. Does

D. Doesn’t

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. It (be) a bicycle

_______________________________________________

2. I often (play) football after school

_______________________________________________

3. I (not be) a student

_______________________________________________

Exercise 5: Read the text and choose true (T) or false (F)

This is my house. It is big and it is a new house. There is a big yard in front of my house. There are a lot of trees and flowers in the yard. In my house, there is a kitchen, a living room, a dining room and two bedrooms. One bedroom is for my parents, the other is for me and my brother. We often have dinner together in the dining room. After dinner, we watch TV in the living room.

1. The house is old and big

2. The house has a big yard

3. There are two bedrooms in the house.

4. They often have dinner in the kitchen

5. They watch TV in the bedroom

Exercise 6: Reorder these words béo make meaningful sentences

1. What/ like/ he/ does?

_______________________________________________

2. noise/ Don’t/ class./ in/make

_______________________________________________

3. write/ May/ name/ here?/ I/ my

_______________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Add one letter béo have correct words

1. SK_PPING

: SKIPPING

2. R_BBER

: RUBBER

3. BREAK _IME

: BREAK TIME

4. CH_SS

: CHESS

5. B_ARD

: BOARD

6. BADMINT_N

: BADMINTON

Exercise 2: Choose the odd one out

1. D

2. C

3. D

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. A

3. D

4. B

5. A

6. D

7. B

8. B

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. It is a bicycle

2.I often play football after school

3.I am not a student

Exercise 5: Read the text and choose true (T) or false (F)

1. F

2. T

3. T

4. F

5. F

Exercise 6: Reorder these words béo make meaningful sentences

1. What does he like?

2. Don’t make noise in class

3. May I write my name here?

2. Đề số 2

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. music room

B. computer room

C. gym

D. playground

2. A. in

B. on

C. at

D. ox

3. A. rubber

B. pencil – case

C. newspaper

D. notebook

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently

1. A. eat

B. teacher

C. read

D. head

2. A. kitchen

B. Christmas

C. children

D. chicken

Exercise 3: Choose the correct answer

1. __________! This is my school bag

A. Looks

B. Looking

C. Look

D. Looked

2. Please, _________ down!

A. sat

B. sits

C. sit

D. sitting

3. Do you like ______ hide and seek?

A. play

B. played

C. plays

D. playing

4. _______ do you spell your name?

A. Who

B. How

C. What

D. When

5. These _______ my school things

A. are

B. is

C. isn’t

D. be

6. ______ is the bear? – It’s brown

A. What

B. What number

C. What colour

D. Who

7. We like playing soccer _________.

A. very

B. much

C. very much

D. many

8. Close your ________, please

A. year

B. book

C. old

D. how

9. How old are you?” – “I am ten ________”

A. year

B. years

C. old

D. years old

10. What is this? – It’s a __________.

A. books

B. notebooks

C. apple

D. pencil sharpener

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. What (be) they? – They (be) bears

_________________________________________________

2. How (be) your grandmother, today? – She (be) great

_________________________________________________

3. What (be) your favorite color? – I (like) pink

_________________________________________________

4. How they (go) béo school? – They (go) béo school on foot.

_________________________________________________

5. What color (be) your car?

_________________________________________________

Exercise 5: Read and answer the following questions

His name is Jake. Jake is from Canada. He is twelve. He is a good friend. Jake has got a pet. It is a dog. His pet’s name is Rick. Rick is black. He is seven. Jake loves his pet.

1. What is the boy’s name?

_________________________________________________

2. Where is Jake from?

_________________________________________________

3. How old is he?

_________________________________________________

4. What is his pet’s name?

_________________________________________________

5. What color is Rick?

_________________________________________________

Exercise 6: Reorder these words béo have correct sentences

1. days/ seven/ week/ a/ in/ are/ there/ ./

_________________________________________________

2. many/ months/ how/ year/ a/ in/ there/ are/ ?/

_________________________________________________

3. house/ a/ living-room/ her/ has/ large/ ./

_________________________________________________

4. drink/ father/ my/ likes/ tea/ béo/ ./

_________________________________________________

5. her/ classroom/ small/ nice/ but/ is

_________________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. D

2. D

3. C

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently

1. D

2. B

Exercise 3: Choose the correct answer

1. C

2. C

3. D

4. B

5. A

6. C

7. C

8. B

9. D

10. D

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1.What are they? – They are bears

2.How is your grandmother, today? – She is great

3.What is your favorite color? – I like pink

4.How do they go béo school? – They go béo school on foot.

5.What color is your car?

Exercise 5: Read and answer the following questions

1. His name’s Jake

2. He is from Canada

3. He is twelve

4. His pet’s name is Rick

5. Rick is black

Exercise 6: Reorder these words béo have correct sentences

1. There are seven days in a week

2. How many months are there in a year?

3. Her house has a large living-room

4. My father likes béo drink tea.

5. Her classroom is small but nice

3. Đề số 3

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. these

B. those

C. they

D. it

2. A. ruler

B. long

C. rubber

D. eraser

3. A. school

B. stand

C. sit

D. play

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. that

B. name

C. cat

D. mat

2. A. this

B. that

C. the

D. thing

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Simon ________gardening every afternoon

A. doesn’t do

B. don’t play

C. doesn’t watch

D. don’t do

2. “How does she ______ her name?” – “L-I-N-D-A”

A. call

B. spell

C. do

D. come

3. “ _________ your name?” – “My name is Wendy.”

A. What’s

B. How’s

C. What

D. How

4. _________ go béo the music room.

A. Let

B. Let’s

C. Shall

D. Can

5. Is the gym new? – ___________.

A. No, it is. It is old

B. No, it isn’t. it is old

C. Yes, it isn’t

D. Yes, it is old

6. _____ is he? – He is my ________.

A. Who – brothers

B. What – brothers

C. What – brother

D. Who – brother

7. What colour _____ the books? – Blue

A. aren’t

B. isn’t

C. are

D. is

8. I play the piano in the _________.

A. gym

B. library

C. music room

D. computer room

Exercise 4: Read and answer the following questions

Her name is Liz. She is nine years old. She goes béo Oxford Primary School. My sister is very nice and tall. She is a clever girl. She has a lot of friends. Her best friends are Lisa and Lily. They often go béo school together. Liz has a lot of books and she likes béo read books very much.

1. How old is Liz?

_____________________________________________

2. Where does Liz study?

_____________________________________________

3. Is Liz an intelligent girl?

_____________________________________________

4. Who are her best friends?

_____________________________________________

5. What does Liz like?

_____________________________________________

Exercise 5: Reorder these words béo have correct answers

1. house/ a/ living room/ her/ has/ large/ ./

_____________________________________________

2. your/ Is/ this/ desk/ ?/

_____________________________________________

3. up/ I/ early/ get/./

_____________________________________________

4. ask/ May/ I/ questions/ you/ some/ ?/

_____________________________________________

5. is/ your/ colour/ school/ what/ pen/?

_____________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. D

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. B

2. D

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. B

3. A

4. B

5. B

6. D

7. C

8. C

Exercise 4: Read and answer the following questions

1. Liz is nine years old

2. She studies at Oxford Primary School

3. Yes, she is

4. Her best friends are Lisa and Lily

5. She likes béo read books

Exercise 5: Reorder these words béo have correct answers

1. Her house has a large living room

2. Is this your desk?

3. I get up early

4. May I ask you a question?

5. What colour is your pen?

4. Đề số 4

I. Choose the odd one out

1. A. Mai

B. Nga

C. Hi

D. Hoa

2. A. how

B. what

C. Peter

D. who

3. A. my

B. name

C. your

D. his

4. A. Linda

B. meet

C. Tony

D. Peter

5. A. am

B. is

C. spell

D. are

II. Choose the best answer

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. it

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. later

B. late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. he

B. she

C. that

D. dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. year

B. old

C. do

D. name

9. Hi. My name ……Nam.

A. is

B. are

C. am

D. and

10.How are….?

A. your

B. you

C. she

D. he

III. Read and match.

1. Hello

A. are you?

2. Hi,

B. thanks.

3. How

C. I’m Nam

4. I’m fine,

D. béo meet you.

5. Nice

E. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word béo make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ béo

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read and tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primary
school. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter and Linda. Peter is
seven and Linda is nine. They’re my friend too.

1. Nam is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter and Linda are Nam’s friend

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Choose the best answer

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word béo make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice béo meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read and tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Bạch Đằng
  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lam Sơn

Chúc các em học tập tốt!

.


 

Thông tin thêm

Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu

[rule_3_plain]

Hoc247 xin gửi tới các em học trò Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu nhằm giúp các em có thêm tư liệu để tham khảo cũng như củng cố tri thức trước lúc bước vào kì thi học kì 1. Cùng ôn tập tri thức và làm quen với cấu trúc đề thi để thi thật tốt các em nhé. Chi tiết tài liệu ngay bên dưới.
BỘ 4 ĐỀ THI HK1 MÔN TIẾNG ANH 3 NĂM 2021-2022 CÓ ĐÁP ÁN

TRƯỜNG TH DƯƠNG MINH CHÂU

1. Đề số 1

Exercise 1: Add one letter béo have correct words

1. SK_PPING

: ____________

2. R_BBER

: ____________

3. BREAK _IME

: ____________

4. CH_SS

: ____________

5. B_ARD

: ____________

6. BADMINT_N

: ____________

Exercise 2: Choose the odd one out

1. A. she

B. he

C. they

D. name

2. A. small

B. large

C. he’s

D. big

3. A. these

B. this

C. that

D. it

Exercise 3: Choose the correct answer

1. She _________ her homework every morning

A. does

B. do

C. plays

D. goes

2. When _______ lessons begin? – Lessons _______ at half past seven.

A. do – start

B. do – begins

C. does – begins

D. does – are

3. My little brother has Geography on _________.

A. January

B. morning

C. day

D. Monday

4. My mom watches TV ______ evening.

A. in

B. every

C. the

D. a

5. Is ______ a park near your house?

A. there

B. these

C. those

D. they

6. _______ English books do you have?

A. How much

B. How old

C. How long

D. How many

7. Do you like ______ chess?

A. play

B. playing

C. plays

D. played

8. ______ talk in class!

A. Do

B. Don’t

C. Does

D. Doesn’t

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. It (be) a bicycle

_______________________________________________

2. I often (play) football after school

_______________________________________________

3. I (not be) a student

_______________________________________________

Exercise 5: Read the text and choose true (T) or false (F)

This is my house. It is big and it is a new house. There is a big yard in front of my house. There are a lot of trees and flowers in the yard. In my house, there is a kitchen, a living room, a dining room and two bedrooms. One bedroom is for my parents, the other is for me and my brother. We often have dinner together in the dining room. After dinner, we watch TV in the living room.

1. The house is old and big

2. The house has a big yard

3. There are two bedrooms in the house.

4. They often have dinner in the kitchen

5. They watch TV in the bedroom

Exercise 6: Reorder these words béo make meaningful sentences

1. What/ like/ he/ does?

_______________________________________________

2. noise/ Don’t/ class./ in/make

_______________________________________________

3. write/ May/ name/ here?/ I/ my

_______________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Add one letter béo have correct words

1. SK_PPING

: SKIPPING

2. R_BBER

: RUBBER

3. BREAK _IME

: BREAK TIME

4. CH_SS

: CHESS

5. B_ARD

: BOARD

6. BADMINT_N

: BADMINTON

Exercise 2: Choose the odd one out

1. D

2. C

3. D

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. A

3. D

4. B

5. A

6. D

7. B

8. B

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. It is a bicycle

2.I often play football after school

3.I am not a student

Exercise 5: Read the text and choose true (T) or false (F)

1. F

2. T

3. T

4. F

5. F

Exercise 6: Reorder these words béo make meaningful sentences

1. What does he like?

2. Don’t make noise in class

3. May I write my name here?

2. Đề số 2

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. music room

B. computer room

C. gym

D. playground

2. A. in

B. on

C. at

D. ox

3. A. rubber

B. pencil – case

C. newspaper

D. notebook

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently

1. A. eat

B. teacher

C. read

D. head

2. A. kitchen

B. Christmas

C. children

D. chicken

Exercise 3: Choose the correct answer

1. __________! This is my school bag

A. Looks

B. Looking

C. Look

D. Looked

2. Please, _________ down!

A. sat

B. sits

C. sit

D. sitting

3. Do you like ______ hide and seek?

A. play

B. played

C. plays

D. playing

4. _______ do you spell your name?

A. Who

B. How

C. What

D. When

5. These _______ my school things

A. are

B. is

C. isn’t

D. be

6. ______ is the bear? – It’s brown

A. What

B. What number

C. What colour

D. Who

7. We like playing soccer _________.

A. very

B. much

C. very much

D. many

8. Close your ________, please

A. year

B. book

C. old

D. how

9. How old are you?” – “I am ten ________”

A. year

B. years

C. old

D. years old

10. What is this? – It’s a __________.

A. books

B. notebooks

C. apple

D. pencil sharpener

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. What (be) they? – They (be) bears

_________________________________________________

2. How (be) your grandmother, today? – She (be) great

_________________________________________________

3. What (be) your favorite color? – I (like) pink

_________________________________________________

4. How they (go) béo school? – They (go) béo school on foot.

_________________________________________________

5. What color (be) your car?

_________________________________________________

Exercise 5: Read and answer the following questions

His name is Jake. Jake is from Canada. He is twelve. He is a good friend. Jake has got a pet. It is a dog. His pet’s name is Rick. Rick is black. He is seven. Jake loves his pet.

1. What is the boy’s name?

_________________________________________________

2. Where is Jake from?

_________________________________________________

3. How old is he?

_________________________________________________

4. What is his pet’s name?

_________________________________________________

5. What color is Rick?

_________________________________________________

Exercise 6: Reorder these words béo have correct sentences

1. days/ seven/ week/ a/ in/ are/ there/ ./

_________________________________________________

2. many/ months/ how/ year/ a/ in/ there/ are/ ?/

_________________________________________________

3. house/ a/ living-room/ her/ has/ large/ ./

_________________________________________________

4. drink/ father/ my/ likes/ tea/ béo/ ./

_________________________________________________

5. her/ classroom/ small/ nice/ but/ is

_________________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. D

2. D

3. C

Exercise 2: Choose the word that has the underlined part pronounced differently

1. D

2. B

Exercise 3: Choose the correct answer

1. C

2. C

3. D

4. B

5. A

6. C

7. C

8. B

9. D

10. D

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1.What are they? – They are bears

2.How is your grandmother, today? – She is great

3.What is your favorite color? – I like pink

4.How do they go béo school? – They go béo school on foot.

5.What color is your car?

Exercise 5: Read and answer the following questions

1. His name’s Jake

2. He is from Canada

3. He is twelve

4. His pet’s name is Rick

5. Rick is black

Exercise 6: Reorder these words béo have correct sentences

1. There are seven days in a week

2. How many months are there in a year?

3. Her house has a large living-room

4. My father likes béo drink tea.

5. Her classroom is small but nice

3. Đề số 3

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. these

B. those

C. they

D. it

2. A. ruler

B. long

C. rubber

D. eraser

3. A. school

B. stand

C. sit

D. play

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. that

B. name

C. cat

D. mat

2. A. this

B. that

C. the

D. thing

Exercise 3: Choose the correct answer

1. Simon ________gardening every afternoon

A. doesn’t do

B. don’t play

C. doesn’t watch

D. don’t do

2. “How does she ______ her name?” – “L-I-N-D-A”

A. call

B. spell

C. do

D. come

3. “ _________ your name?” – “My name is Wendy.”

A. What’s

B. How’s

C. What

D. How

4. _________ go béo the music room.

A. Let

B. Let’s

C. Shall

D. Can

5. Is the gym new? – ___________.

A. No, it is. It is old

B. No, it isn’t. it is old

C. Yes, it isn’t

D. Yes, it is old

6. _____ is he? – He is my ________.

A. Who – brothers

B. What – brothers

C. What – brother

D. Who – brother

7. What colour _____ the books? – Blue

A. aren’t

B. isn’t

C. are

D. is

8. I play the piano in the _________.

A. gym

B. library

C. music room

D. computer room

Exercise 4: Read and answer the following questions

Her name is Liz. She is nine years old. She goes béo Oxford Primary School. My sister is very nice and tall. She is a clever girl. She has a lot of friends. Her best friends are Lisa and Lily. They often go béo school together. Liz has a lot of books and she likes béo read books very much.

1. How old is Liz?

_____________________________________________

2. Where does Liz study?

_____________________________________________

3. Is Liz an intelligent girl?

_____________________________________________

4. Who are her best friends?

_____________________________________________

5. What does Liz like?

_____________________________________________

Exercise 5: Reorder these words béo have correct answers

1. house/ a/ living room/ her/ has/ large/ ./

_____________________________________________

2. your/ Is/ this/ desk/ ?/

_____________________________________________

3. up/ I/ early/ get/./

_____________________________________________

4. ask/ May/ I/ questions/ you/ some/ ?/

_____________________________________________

5. is/ your/ colour/ school/ what/ pen/?

_____________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. D

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. B

2. D

Exercise 3: Choose the correct answer

1. A

2. B

3. A

4. B

5. B

6. D

7. C

8. C

Exercise 4: Read and answer the following questions

1. Liz is nine years old

2. She studies at Oxford Primary School

3. Yes, she is

4. Her best friends are Lisa and Lily

5. She likes béo read books

Exercise 5: Reorder these words béo have correct answers

1. Her house has a large living room

2. Is this your desk?

3. I get up early

4. May I ask you a question?

5. What colour is your pen?

4. Đề số 4

I. Choose the odd one out

1. A. Mai

B. Nga

C. Hi

D. Hoa

2. A. how

B. what

C. Peter

D. who

3. A. my

B. name

C. your

D. his

4. A. Linda

B. meet

C. Tony

D. Peter

5. A. am

B. is

C. spell

D. are

II. Choose the best answer

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. it

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. later

B. late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. he

B. she

C. that

D. dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. year

B. old

C. do

D. name

9. Hi. My name ……Nam.

A. is

B. are

C. am

D. and

10.How are….?

A. your

B. you

C. she

D. he

III. Read and match.

1. Hello

A. are you?

2. Hi,

B. thanks.

3. How

C. I’m Nam

4. I’m fine,

D. béo meet you.

5. Nice

E. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word béo make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ béo

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read and tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primary
school. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter and Linda. Peter is
seven and Linda is nine. They’re my friend too.

1. Nam is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter and Linda are Nam’s friend

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Choose the best answer

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word béo make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice béo meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read and tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 4 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Dương Minh Châu. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Bạch Đằng
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lam Sơn

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Bạch Đằng

130

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định

244

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đình Chinh

182

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Hồng Hà

313

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lam Sơn

212

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Ngọc Hồi

165

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #5 #có #đáp #án #Trường #Dương #Minh #Châu


  • Tổng hợp: Phần Mềm Portable
  • Nguồn: https://hoc247.net/tu-lieu/bo-4-de-thi-hk1-mon-tieng-anh-3-nam-2021-2022-co-dap-an-truong-th-duong-minh-chau-doc34851.html

admin1

Tôi là Đỗ Thủy đam mê sáng tạo viết Blog hàng ngày là những công việc mà tôi đang làm nó thực sự là những gì tôi yêu thích hãy theo dõi tôi để có những kiến thức bổ ích về xã hội ,cộng đồng và học tập.
Back to top button