Giáo Dục

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 năm 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định do Hoc247 biên soạn. Tài liệu bao gồm các đề thi không giống nhau có đáp án, sẽ giúp các em ôn tập tri thức hiệu quả. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em sẵn sàng thật tốt cho kì thi học kì 1 sắp đến. Chúc các em học tập tốt!

BỘ 5 ĐỀ THI HK1 MÔN TIẾNG ANH 5 NĂM 2021-2022 CÓ ĐÁP ÁN

TRƯỜNG TH NGUYỄN THỊ ĐỊNH

1. Đề số 1

I/ Match the questions with the answers (2 points)

1. How often do you play football?              a. She’s doing English exercises.

2. What’s Hoa doing?                                  b. Yes. I am.

3. What subjects do you like?                       c. sometimes.

4. Where does your father work?                  d. in a factory.

5. Are you learning English?                         e. Music, Maths and English.

II/ Choose the right words bự fill in the blanks (2 points)

1. The teacher is………….a story bự the pupils. (tells / bự tell / telling)

2. When………… Linda born? (were / was / is)

3. Lan’s sister is a……………at Viet Duc Hospital. ( nurse / engineer / singer)

4. …………….does your father do? – He’s a doctor. (where / when / what)

5. Mary doesn’t want……………….volleyball. (plays / bự play / playing)

III/ Tick (ü) the correct sentences (2 point )

1. A. What’s your mother’s name?    

B. What’s your mother name?           

2.  A. Peter is England.

B. Peter is English.

3. A. Nam and I are playing chess now.       .

B. Nam and I am playing chess now.

4.  A. Let’s bự play some games

B. Let’s play some games.

5. A. I’m reading a letter bự Peter.

B. I’m reading a letter from Peter.

IV/ Read the passage and tick (ü) true or false (2 points)

       During the break time we usually play in the schoolyard. The boys often play badminton. The girls always play skipping rope. I like bự play hide – and – seek with my friends. Hoa and Linh sometimes play chess in the classroom. Now we can not play in the schoolyard because it’s raining.

1. During the break time, the boys often play badminton.

2. The girls never play skipping rope in the schoolyard.

3. I like bự play football with my friends.

4. Hoa and Linh always play chess in the classroom.

5. Now we cannot play in the schoolyard.

ĐÁP ÁN

I/ Match the questions with the answers (2 points)

1 – c; 2 – a; 3 – e; 4 – d; 5 – b

II/ Choose the right words bự fill in the blanks (2 points)

1 – telling; 2 – was; 3 – nurse; 4 – what; 5 – bự play

III/ Tick (ü) the correct sentences (2 point )

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – B

IV/ Read the passage and tick (ü) true or false (2 points)

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – T; 5 – T

2. Đề số 2

Ex1: Match the sentences in column A with those in column B

A

B

1. What subject do you like best?

a. Twice a week.

2. How do you learn bự write English?

b. I like Music.

3. What book are you reading?

c. I write letters bự my pen friends.

4. How often do you play table quần vợt?

d. I am reading Dragon Balls.

Ex2: Complete the sentences with the words in the box

What, a, on, is

1. Teachers’ Day is _______________ November 20th.

2. ________________ is Son Goku like? He’s intelligent and brave.

3. My father often plays quần vợt once ___________ week.

4. This card ___________ for you.

Ex3: Answer the question

1. How do you learn bự speak English?

…………………………………………………………………

2. What did you do at the party?

………………………………………………………………

3. What’s your favourite game?

…………………………………………………………………………

4. What book are you reading?

………………………………………………………………………

Ex4: Circle the correct answer

1. This beautiful flower is ……………. you.     

A. bự         

B. of         

C. for   

D. in

2. ……………… is Teachers’ Day in Malaysia?  

A. Who       

B. What        

C. Where

D. When

3. ……………….. you like English?               

A. Do         

B. Are           

C. Is  

D. Doing

4. I saw two tigers .. through the burning hoops.

A. jumped      

B. jumping 

C. bự jump  

D. bự jumping

5. I practise ______________ everyday.

A. bự speak 

B. speak      

C. speaking 

D. spoke

6. How ____________ do you play table quần vợt?     

A. many        

B. much     

C. will 

D. often

7. I live _________ the second floor of Ha Noi Tower.     

A. on       

B. at     

C. In

D. of

8. I _____________ cartoons last night.      

A. will watch    

B. watched 

C. bự watch  

D. Watching

ĐÁP ÁN

Ex1: Match the sentences in column A with those in column B

1 – b; 2 – c; 3 – d; 4 – a

Ex2: Complete the sentences with the words in the box

1 – on; 2 – What; 3 – a; 4 – is

Ex3: Answer the question

Học trò tự giải đáp

Gợi ý:

1 – I talk with my English teacher and friends.

2 – I sang and danced.

3 – I like playing hide and seek.

4 – I am reading Detective Conan.

Ex4: Circle the correct answer

1 – C; 2 – D; 3 – A; 4 – B; 5 – C; 6 – D; 7 – A; 8 – B

3. Đề số 3

Khoanh tròn từ khác loại

1. trick

snake

seal

horse

2. basketball

table quần vợt

sometimes

rollerskating

3. play

gentle

visit

watch

4. character

gentle

clever

brave

5. France

Lao

Paris

Thailand

6. moose

choose

giraffe

seal

Nối câu ở cột A với câu ở cột B

A

B

1. What will you be in the future?

a. Bangkok.

2. What did you do at the party?

b. I’ll be a dancer.

3. Did you go bự the Tony’s birthday party?

c. We sang songs and danced.

4. Where in ThaiLand is he from?

d. No, I didn’t.

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1. letter/ a / writing / is / sister / My. __________________________________________

2. the / subjects/ do / most / What/ you/ like/ ?___________________________________

3. always/ His / father / up/ at / gets/ 5.30 / morning/ every. _______________________________

4.your / Where/ work / does / mother ? _______________________________________

5.August / 1st / born / I / 1995 / on/ was. ______________________________________

Chọn đáp án đúng

1. Is that ___ house?  

a.you                                       b.your                          c.my

2. He likes ___ a bike.

a.ride                                       b.rode                          c.riding

3. What ___ you do yesterday?

a.did                                        b.do                                         c.are

4. Lili is from ______ .

a.Singaporean             b.Singapore                             c.American

5. I don’t like Maths ___ it’s difficult.

a.but                                        b.so                                          c.because

6.___ is your birthday ?

a.When                                    b.Where                                  c.What

7. He ____ born in September.

a.were                          b.is                                          c.was

8. I ____ go bự school by bus.

a.don’t                         b.am not                                  c.like

9. ___ you want bự ride a bike with us ?

a.can                                        b.are                                        c.do

10. He is a worker. He ___ in the factory.

a.working                                b.worked                                 c.works

ĐÁP ÁN

Khoanh tròn từ khác loại

1 – trick; 2 – sometimes; 3 – gentle; 4 – character; 5 – Paris; 6 – choose

Nối câu ở cột A với câu ở cột B

1 – b; 2 – c; 3 – d; 4 – a

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – My sister is writing a letter.

2 – What subjects do you like most?

3 – His father always gets up at 5.30 every morning.

4 – Where does your mother work?

5 – I was born on August 1st, 1995

Chọn đáp án đúng

1 – b; 2 – c; 3 – a; 4 – b; 5 – c; 6 – a; 7 – c; 8 – a; 9 – c; 10 – c

4. Đề số 4

Chọn 1 từ khác loại.

1.a.Vietnam                 b.America                   c.Singaporean             d.England

2.a.Monday                 b.Tuesday                    c.September                d.Saturday

3.a.nurse                      b.farmer                      c.engineer                    d.teaches

4.a.write                      b.song                          c. dance                       d.swim

5.a.football                  b. puzzle                      c.hide and seek           d.crossword

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1.he / want / play / soccer / not / doesn’t. ______________________________________

2.go / How /do /you /swimming /often? _______________________________________

3.works /Her /brother /hospital/ the/ in. _______________________________________

4.yesterday /Peter /stayed /home /at. _________________________________________

5.table /His /sport /favourite /quần vợt /is. ______________________________________

Tìm và sửa lỗi sai.

1. She are listening bự music now.

____________________________________________

2. He was born on October 1th 2001.

_________________________________________

3. Was you at home yesterday?

______________________________________________

4. My brother have many toy cars .

__________________________________________

5. he wants bự be a artist.

___________________________________________________

Đọc đoạn văn giải đáp câu hỏi

I, Hi. my name is Lien. I’m from Thai Binh. I’m ten years old. I’m a student at Tran Quoc Toan Primary School. My school is big and nice.At school I study many subjects such as Maths , Vietnamese, Informatics,Music, Art and……… .Maths is my favourite subject. I also like Music.I often sing many songs in my không tính tiền time. In the future I want bự be a famous singer.

1.What’s her name? ______________________________________________________

2.Where is she from? ______________________________________________________

3.How old is she? ________________________________________________________

4. Where does she go bự school? ____________________________________________

5.Is her school small? _____________________________________________________

ĐÁP ÁN

Chọn 1 từ khác loại.

1 – c; 2 – c; 3 – d; 4 – b; 5 – a

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – He doesn’t want bự play soccer.

2 – How do you often go swimming?

3 – Her brother works in the hospital.

4 – Peter stayed at home yesterday.

5 – His favorite sport is table quần vợt.

Tìm và sửa lỗi sai.

1 – are thành is

2 – 1th thành 1st

3 – Was thành were

4 – have thành has

5 – a thành an

Đọc đoạn văn giải đáp câu hỏi

1 – Her name is Lien.

2 – She is from Thai Binh.

3 – She is ten years old.

4 – She goes bự Tran Quoc Toan Primary School.

5 – No, it isn’t.

5. Đề số 5

Chọn 1 từ khác loại.

1. a.listened                 b.went                         c.watched                    d.played

2. a.reading                 b.sing                          c.speaking                   d.cleaning

3. a.Thursday             b.November                c.December                 d.February

4. a.twenty                  b.tenth                        c.thirty                         d.forty-two

5. a.English                 b.Australia                  c.Chinese                    d.Japanese

Chọn đáp án đúng

1. There ___ a lot of students at the festival.

a.is                                           b.were                         c.was

2. Our parents ___ TV now.

a.are watching                         b.watches                                c.watched

3. She ___ pictures last Sunday.

a.draws                                    b.drew                                     c.drawing

4. We ___ at home yesterday.

a.was                                       b.were                         c.are

5. ___ often do you go swimming?

a.How                          b.What                                    c.When

6. Trung was born ____ may 5th 2002.

a.in                                          b.on                                         c.at

7. They ___ Music and Science today.

a.don’t                         b.have                          c.has

8. What ___ his mother do?

a.do                                         b.does                          c.doing

9. ___ play skipping rope.

a.let                                         b.let is                         c.let’s

10. We had a song festival ______

a.now                                      b.yesterday                              c.today

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1.Song /They /the /Festival /at /were. ________________________________________

2.do / you /What /be/ want /in /future /the /bự ? ________________________________

3.was/ your / When / son /born? ____________________________________________

4.today / What /date /is / the ? ______________________________________________

5.uncle /works/ farm/ on /My/ the. __________________________________________

Đọc đoạn văn và giải đáp câu hỏi dưới đây.

Hi. My name is Thuan. I’m a worker. I work in a big factory. I get up early in the morning. I go bự work at six thirty. I have lunch in the canteen. I always have rice and pork for lunch. I don’t like bread and eggs.I always play sports after work. I go home at six p.m . I often stay at home in the evening. I usually watch TV or read newspapers. At the weekend I often play with my children . We go bự bed at ten.thirty p.m .

1.What is his name? ______________________________________________________

2.What is his job? ________________________________________________________

3.Where does he work? ___________________________________________________

4.Does he get up late ? ____________________________________________________

5.What time does he go bự work ? ___________________________________________

Đặt câu hỏi cho từ gạch chân.

1.Nga wants bự be a singer. ________________________________________________

2.I often go bự bed at 10.00 p.m.______________________________________________

3.My father works in a factory. _____________________________________________

4.We were at the School Festival yesterday. ___________________________________

5.He often played with his children in the evening .

_______________________________________________________________________

ĐÁP ÁN

Chọn 1 từ khác loại.

1 – b; 2 – b; 3 – a; 4 – b; 5 – b

Chọn đáp án đúng

1 – b; 2 – a; 3 – b; 4 – b; 5 – a; 6 – b; 7 – b; 8 – b; 9 – c; 10 – b

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – They were at Song Festival.

2 – What do you want bự do in the future?

3 – When was your son born?

4 – What is the date today?

5 – My uncle works on the farm.

Đọc đoạn văn và giải đáp câu hỏi dưới đây.

1 – His name is Thuan.

2 – He is a worker.

3 – He works in a big factory.

4 – No, he doesn’t.

5 – He goes bự work at six thirty.

Đặt câu hỏi cho từ gạch chân.

1 – What does Nga want bự be?

2 – What time do you often go bự bed?

3 – Where does your father work?

4 – When were you at School Festival?

5 – What did he often do with his children in the evening?

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu dụng khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đình Chinh
  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Ngô Thì Nhậm

Chúc các em học tập tốt!

.


 

Thông tin thêm

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định

[rule_3_plain]

Mời các em cùng tham khảo tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định do Hoc247 biên soạn. Tài liệu bao gồm các đề thi không giống nhau có đáp án, sẽ giúp các em ôn tập tri thức hiệu quả. Hi vọng tài liệu này sẽ giúp các em sẵn sàng thật tốt cho kì thi học kì 1 sắp đến. Chúc các em học tập tốt!
BỘ 5 ĐỀ THI HK1 MÔN TIẾNG ANH 5 NĂM 2021-2022 CÓ ĐÁP ÁN

TRƯỜNG TH NGUYỄN THỊ ĐỊNH

1. Đề số 1

I/ Match the questions with the answers (2 points)

1. How often do you play football?              a. She’s doing English exercises.

2. What’s Hoa doing?                                  b. Yes. I am.

3. What subjects do you like?                       c. sometimes.

4. Where does your father work?                  d. in a factory.

5. Are you learning English?                         e. Music, Maths and English.

II/ Choose the right words bự fill in the blanks (2 points)

1. The teacher is………….a story bự the pupils. (tells / bự tell / telling)

2. When………… Linda born? (were / was / is)

3. Lan’s sister is a……………at Viet Duc Hospital. ( nurse / engineer / singer)

4. …………….does your father do? – He’s a doctor. (where / when / what)

5. Mary doesn’t want……………….volleyball. (plays / bự play / playing)

III/ Tick (ü) the correct sentences (2 point )

1. A. What’s your mother’s name?    

B. What’s your mother name?           

2.  A. Peter is England.

B. Peter is English.

3. A. Nam and I are playing chess now.       .

B. Nam and I am playing chess now.

4.  A. Let’s bự play some games

B. Let’s play some games.

5. A. I’m reading a letter bự Peter.

B. I’m reading a letter from Peter.

IV/ Read the passage and tick (ü) true or false (2 points)

       During the break time we usually play in the schoolyard. The boys often play badminton. The girls always play skipping rope. I like bự play hide – and – seek with my friends. Hoa and Linh sometimes play chess in the classroom. Now we can not play in the schoolyard because it’s raining.

1. During the break time, the boys often play badminton.

2. The girls never play skipping rope in the schoolyard.

3. I like bự play football with my friends.

4. Hoa and Linh always play chess in the classroom.

5. Now we cannot play in the schoolyard.

ĐÁP ÁN

I/ Match the questions with the answers (2 points)

1 – c; 2 – a; 3 – e; 4 – d; 5 – b

II/ Choose the right words bự fill in the blanks (2 points)

1 – telling; 2 – was; 3 – nurse; 4 – what; 5 – bự play

III/ Tick (ü) the correct sentences (2 point )

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – B

IV/ Read the passage and tick (ü) true or false (2 points)

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – T; 5 – T

2. Đề số 2

Ex1: Match the sentences in column A with those in column B

A

B

1. What subject do you like best?

a. Twice a week.

2. How do you learn bự write English?

b. I like Music.

3. What book are you reading?

c. I write letters bự my pen friends.

4. How often do you play table quần vợt?

d. I am reading Dragon Balls.

Ex2: Complete the sentences with the words in the box

What, a, on, is

1. Teachers’ Day is _______________ November 20th.

2. ________________ is Son Goku like? He’s intelligent and brave.

3. My father often plays quần vợt once ___________ week.

4. This card ___________ for you.

Ex3: Answer the question

1. How do you learn bự speak English?

…………………………………………………………………

2. What did you do at the party?

………………………………………………………………

3. What’s your favourite game?

…………………………………………………………………………

4. What book are you reading?

………………………………………………………………………

Ex4: Circle the correct answer

1. This beautiful flower is ……………. you.     

A. bự         

B. of         

C. for   

D. in

2. ……………… is Teachers’ Day in Malaysia?  

A. Who       

B. What        

C. Where

D. When

3. ……………….. you like English?               

A. Do         

B. Are           

C. Is  

D. Doing

4. I saw two tigers .. through the burning hoops.

A. jumped      

B. jumping 

C. bự jump  

D. bự jumping

5. I practise ______________ everyday.

A. bự speak 

B. speak      

C. speaking 

D. spoke

6. How ____________ do you play table quần vợt?     

A. many        

B. much     

C. will 

D. often

7. I live _________ the second floor of Ha Noi Tower.     

A. on       

B. at     

C. In

D. of

8. I _____________ cartoons last night.      

A. will watch    

B. watched 

C. bự watch  

D. Watching

ĐÁP ÁN

Ex1: Match the sentences in column A with those in column B

1 – b; 2 – c; 3 – d; 4 – a

Ex2: Complete the sentences with the words in the box

1 – on; 2 – What; 3 – a; 4 – is

Ex3: Answer the question

Học trò tự giải đáp

Gợi ý:

1 – I talk with my English teacher and friends.

2 – I sang and danced.

3 – I like playing hide and seek.

4 – I am reading Detective Conan.

Ex4: Circle the correct answer

1 – C; 2 – D; 3 – A; 4 – B; 5 – C; 6 – D; 7 – A; 8 – B

3. Đề số 3

Khoanh tròn từ khác loại

1. trick

snake

seal

horse

2. basketball

table quần vợt

sometimes

rollerskating

3. play

gentle

visit

watch

4. character

gentle

clever

brave

5. France

Lao

Paris

Thailand

6. moose

choose

giraffe

seal

Nối câu ở cột A với câu ở cột B

A

B

1. What will you be in the future?

a. Bangkok.

2. What did you do at the party?

b. I’ll be a dancer.

3. Did you go bự the Tony’s birthday party?

c. We sang songs and danced.

4. Where in ThaiLand is he from?

d. No, I didn’t.

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1. letter/ a / writing / is / sister / My. __________________________________________

2. the / subjects/ do / most / What/ you/ like/ ?___________________________________

3. always/ His / father / up/ at / gets/ 5.30 / morning/ every. _______________________________

4.your / Where/ work / does / mother ? _______________________________________

5.August / 1st / born / I / 1995 / on/ was. ______________________________________

Chọn đáp án đúng

1. Is that ___ house?  

a.you                                       b.your                          c.my

2. He likes ___ a bike.

a.ride                                       b.rode                          c.riding

3. What ___ you do yesterday?

a.did                                        b.do                                         c.are

4. Lili is from ______ .

a.Singaporean             b.Singapore                             c.American

5. I don’t like Maths ___ it’s difficult.

a.but                                        b.so                                          c.because

6.___ is your birthday ?

a.When                                    b.Where                                  c.What

7. He ____ born in September.

a.were                          b.is                                          c.was

8. I ____ go bự school by bus.

a.don’t                         b.am not                                  c.like

9. ___ you want bự ride a bike with us ?

a.can                                        b.are                                        c.do

10. He is a worker. He ___ in the factory.

a.working                                b.worked                                 c.works

ĐÁP ÁN

Khoanh tròn từ khác loại

1 – trick; 2 – sometimes; 3 – gentle; 4 – character; 5 – Paris; 6 – choose

Nối câu ở cột A với câu ở cột B

1 – b; 2 – c; 3 – d; 4 – a

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – My sister is writing a letter.

2 – What subjects do you like most?

3 – His father always gets up at 5.30 every morning.

4 – Where does your mother work?

5 – I was born on August 1st, 1995

Chọn đáp án đúng

1 – b; 2 – c; 3 – a; 4 – b; 5 – c; 6 – a; 7 – c; 8 – a; 9 – c; 10 – c

4. Đề số 4

Chọn 1 từ khác loại.

1.a.Vietnam                 b.America                   c.Singaporean             d.England

2.a.Monday                 b.Tuesday                    c.September                d.Saturday

3.a.nurse                      b.farmer                      c.engineer                    d.teaches

4.a.write                      b.song                          c. dance                       d.swim

5.a.football                  b. puzzle                      c.hide and seek           d.crossword

Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1.he / want / play / soccer / not / doesn’t. ______________________________________

2.go / How /do /you /swimming /often? _______________________________________

3.works /Her /brother /hospital/ the/ in. _______________________________________

4.yesterday /Peter /stayed /home /at. _________________________________________

5.table /His /sport /favourite /quần vợt /is. ______________________________________

Tìm và sửa lỗi sai.

1. She are listening bự music now.

____________________________________________

2. He was born on October 1th 2001.

_________________________________________

3. Was you at home yesterday?

______________________________________________

4. My brother have many toy cars .

__________________________________________

5. he wants bự be a artist.

___________________________________________________

Đọc đoạn văn giải đáp câu hỏi

I, Hi. my name is Lien. I’m from Thai Binh. I’m ten years old. I’m a student at Tran Quoc Toan Primary School. My school is big and nice.At school I study many subjects such as Maths , Vietnamese, Informatics,Music, Art and……… .Maths is my favourite subject. I also like Music.I often sing many songs in my không tính tiền time. In the future I want bự be a famous singer.

1.What’s her name? ______________________________________________________

2.Where is she from? ______________________________________________________

3.How old is she? ________________________________________________________

4. Where does she go bự school? ____________________________________________

5.Is her school small? _____________________________________________________

ĐÁP ÁN

Chọn 1 từ khác loại.

1 – c; 2 – c; 3 – d; 4 – b; 5 – a

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – He doesn’t want bự play soccer.

2 – How do you often go swimming?

3 – Her brother works in the hospital.

4 – Peter stayed at home yesterday.

5 – His favorite sport is table quần vợt.

Tìm và sửa lỗi sai.

1 – are thành is

2 – 1th thành 1st

3 – Was thành were

4 – have thành has

5 – a thành an

Đọc đoạn văn giải đáp câu hỏi

1 – Her name is Lien.

2 – She is from Thai Binh.

3 – She is ten years old.

4 – She goes bự Tran Quoc Toan Primary School.

5 – No, it isn’t.

5. Đề số 5

Chọn 1 từ khác loại.

1. a.listened                 b.went                         c.watched                    d.played

2. a.reading                 b.sing                          c.speaking                   d.cleaning

3. a.Thursday             b.November                c.December                 d.February

4. a.twenty                  b.tenth                        c.thirty                         d.forty-two

5. a.English                 b.Australia                  c.Chinese                    d.Japanese

Chọn đáp án đúng

1. There ___ a lot of students at the festival.

a.is                                           b.were                         c.was

2. Our parents ___ TV now.

a.are watching                         b.watches                                c.watched

3. She ___ pictures last Sunday.

a.draws                                    b.drew                                     c.drawing

4. We ___ at home yesterday.

a.was                                       b.were                         c.are

5. ___ often do you go swimming?

a.How                          b.What                                    c.When

6. Trung was born ____ may 5th 2002.

a.in                                          b.on                                         c.at

7. They ___ Music and Science today.

a.don’t                         b.have                          c.has

8. What ___ his mother do?

a.do                                         b.does                          c.doing

9. ___ play skipping rope.

a.let                                         b.let is                         c.let’s

10. We had a song festival ______

a.now                                      b.yesterday                              c.today

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1.Song /They /the /Festival /at /were. ________________________________________

2.do / you /What /be/ want /in /future /the /bự ? ________________________________

3.was/ your / When / son /born? ____________________________________________

4.today / What /date /is / the ? ______________________________________________

5.uncle /works/ farm/ on /My/ the. __________________________________________

Đọc đoạn văn và giải đáp câu hỏi dưới đây.

Hi. My name is Thuan. I’m a worker. I work in a big factory. I get up early in the morning. I go bự work at six thirty. I have lunch in the canteen. I always have rice and pork for lunch. I don’t like bread and eggs.I always play sports after work. I go home at six p.m . I often stay at home in the evening. I usually watch TV or read newspapers. At the weekend I often play with my children . We go bự bed at ten.thirty p.m .

1.What is his name? ______________________________________________________

2.What is his job? ________________________________________________________

3.Where does he work? ___________________________________________________

4.Does he get up late ? ____________________________________________________

5.What time does he go bự work ? ___________________________________________

Đặt câu hỏi cho từ gạch chân.

1.Nga wants bự be a singer. ________________________________________________

2.I often go bự bed at 10.00 p.m.______________________________________________

3.My father works in a factory. _____________________________________________

4.We were at the School Festival yesterday. ___________________________________

5.He often played with his children in the evening .

_______________________________________________________________________

ĐÁP ÁN

Chọn 1 từ khác loại.

1 – b; 2 – b; 3 – a; 4 – b; 5 – b

Chọn đáp án đúng

1 – b; 2 – a; 3 – b; 4 – b; 5 – a; 6 – b; 7 – b; 8 – b; 9 – c; 10 – b

 Bố trí lại những từ sau thành các câu sau hoàn chỉnh.

1 – They were at Song Festival.

2 – What do you want bự do in the future?

3 – When was your son born?

4 – What is the date today?

5 – My uncle works on the farm.

Đọc đoạn văn và giải đáp câu hỏi dưới đây.

1 – His name is Thuan.

2 – He is a worker.

3 – He works in a big factory.

4 – No, he doesn’t.

5 – He goes bự work at six thirty.

Đặt câu hỏi cho từ gạch chân.

1 – What does Nga want bự be?

2 – What time do you often go bự bed?

3 – Where does your father work?

4 – When were you at School Festival?

5 – What did he often do with his children in the evening?

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Nguyễn Thị Định. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo hữu dụng khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đình Chinh
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Ngô Thì Nhậm

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đình Chinh

182

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Ngô Thì Nhậm

374

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 3 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Hồng Hà

313

Bộ đề thi HK1 môn Tiếng Anh 2 CTST 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Lê Đức Thọ

225

Bộ 3 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 1 CTST 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Võ Trường Toản

163

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 5 5 2021-2022 có đáp án Trường TH Trưng Vương

173

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #5 #có #đáp #án #Trường #Nguyễn #Thị #Định


  • Tổng hợp: Phần Mềm Portable
  • Nguồn: https://hoc247.net/tu-lieu/bo-5-de-thi-hk1-mon-tieng-anh-5-nam-2021-2022-co-dap-an-truong-th-nguyen-thi-dinh-doc34843.html

admin1

Tôi là Đỗ Thủy đam mê sáng tạo viết Blog hàng ngày là những công việc mà tôi đang làm nó thực sự là những gì tôi yêu thích hãy theo dõi tôi để có những kiến thức bổ ích về xã hội ,cộng đồng và học tập.
Back to top button