Giáo Dục

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 năm 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng có đáp án kèm theo, được Phần Mềm Portable sưu tầm và đăng tải sẽ giúp các em học trò lớp 8 luyện tập và củng cố tri thức môn Tiếng Anh 8 trong chương trình học kì 1. Hi vọng đây là tài liệu có lợi cho các em trong công đoạn học tập và ôn thi. Chúc các em thi tốt!

TRƯỜNG THCS

BẠCH ĐẰNG

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 8

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. who                    B. when                       C. where                      D. what

2. A. mention              B. question                  C. action                      D. education

3. A. although              B. laugh                       C. paragraph               D. enough

4. A. community         B. computer                C. museum                  D. customs

5. A. wrap                   B. worship                   C. wear                        D. wife

Circle the best answer A, B, C or D mập complete the following sentences.

1. There’s a…………….in our family that we have a party on New Year’s Eve.

A. belief B. legend C. custom D. tradition

2. You should buy the blue sweater. It suits you ………..than the red one.

A. good B. well C. better D. the best

3. The ………… of Quan ho singing has been recognized as a world heritage.

A. preservation B. procession C. song D. performance

4. Saint Giong was unable mập talk, smile, or walk ……… he was three years old.

A. even though B. because C. while D. if

5. It’s a rule, so everyone ……………strictly follow it.

A. doesn’t have mập B. shouldn’t C. has mập D. should

6. I always enjoy…….. mập my grandfather. He always tells me great stories.

A. mập talk B. mập talking C. talking D. talk

7. The Kinh have……….number of people, acc for about 86% of the population

A. large B. the large C. large D. the largest

8. Viet Nam is……multicultural country with 54 ethnic group.

A. an B. a C. the D. a/the

9. Sorry, but my train is at 6.00.I……………………leave now.

A. shouldn’t B. mustn’t C. ought mập D. have mập

10. ……………. month is Mid- Autumn festival held in ?

A. When . B. Which . C . How many. D. How often

Read the passage and write True or False. 

Five-coloured sticky rice is an important traditional dish of many ethnic minorities in the northern mountainous regions. People call the dish five-coloured sticky rice because it has five colours: red, yellow, green, purple and white. The things that create the colours are not chemicals but natural roots and leaves. The five colours of the dish represent five elements of life according mập Vietnamese beliefs: yellow is earth, red is fire, green is plants, white is metal, and purple or black is water. People believe that these five elements create harmony between heaven and earth. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at Tet, in festivals and ceremonies, on special occasions, and whenever the family has guests.

1……..Five-coloured sticky rice is a traditional dish.

2. …….Five-coloured sticky rice is made with chemicals.

3. …….The colours represent the elements of life.

4. …….These elements create harmony between people.

5…….. This rice is only made when there are guests.

Rewrite the sentences as directed.

1. She couldn’t afford mập buy the car.

The car is too __________________

2. I would like you mập help me mập put the chair away.

Do you mind __________________

3. If I were you, I wouldn’t sweep the house on the first day of Tet.

You __________________

4. Is it really necessary for us mập finish the work today?

Do we __________________

5. Learning about other cultures is one of my interests.

I’m __________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – A;

Circle the best answer A,B,C or D mập complete the following sentences.

1 – D; 2 – C; 3 – D; 4 – A; 5 – B;

6 – C; 7 – D; 8 – B; 9 – D; 10 – B;

Read the passage and write True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – T; 4 – F; 5 – F;

Rewrite the sentences as directed.

1. She couldn’t afford mập buy the car.

The car is too ____expensive for her mập buy.______

2. I would like you mập help me mập put the chair away.

Do you mind ______helping me mập put the chair away?_____

3. If I were you, I wouldn’t sweep the house on the first day of Tet.

You ___shouldn’t sweep the house on the first day of Tet._____

4. Is it really necessary for us mập finish the work today?

Do we _____have mập finish the work today?______

5. Learning about other cultures is one of my interests.

I’m ________interested in learning about other cultures.__________

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 02

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. minority             B. ethnic                      C. tradition                  D. religion

2. A. country               B. cloud                       C. loudly                     D. mouse

3. A. missed                B. designed                 C. displayed                D. entered

Read the passage carefully and then answer the following questions.

I live in a village by Mekong River. Every day, like most of my friends, I walk mập school. It is three kilometers away. After class, I often help my mother mập collect water from the river and feed the chickens. At the weekend, the villagers often gather at the community hall where there is a TV. The adults watch TV, but more often they talk about their farm work and exchange news. The children run around, playing games and shouting merrily. Laughter is heard everywhere. My father sometimes takes me mập the market town nearby where he sells our home products like vegetables, fruits, eggs… He then buys me an ice cream and lets me take a ride on the electric train in the town square. I love those trips. On starry nights, The children lie on the grass, looking at the sky and daring each other mập find the Milky Way. We dream of far away places.

1. How far is it from his house mập the school?

……………………………………………………………

2. Where do the villager often gather?

……………………………………………………………

3. Where does his father sell their home products?

……………………………………………………………

4. Does the boy like riding on the electric train in the town square?

…………………………………………………………

5. What do the children do on starry nights?

…………………………………………………………

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. ancestor             B. curious                    C. heritage                   D. tradition

2. A. buffalo                B. recognise                C. convenient             D. cultural

Choose the correct answer mập complete the sentence. 

1. At school, the teacher and students………….. follow the rules.

A. has mập B. have mập C. need mập D. haven’t mập

2. Children need a caring environment mập develop………… mentally…………. physically.

A. and – and B. both – and C. the – the D. in – and

3. ………. you study harder, you won’t be able mập pass the examination.

A. Unless B. Because C. If D. without

4. The buses were very ………. this morning. We can’t go mập the church with you in time.

A. crowd B. crowded C. full D. busy

5. He …………. cross the street when the traffic light is green for pedestrians.

A. should B. shouldn’t C. ought D. oughtn’t

6. You……………… use your mobile phone on the plane.

A. must B. mustn’t C. don’t have mập D. have mập

7. Many ethnic groups have their own languages, and some even have …….. languages.

A. speaking B. writing C. written D. spoken

8.The nomads move two or three times a year mập look for new ……….. for their cattle.

A. land B. houses C. pastures D. products

9.The Kinh have the largest number of people, ………..for about 80% of the population.

A. calculating B. getting C. accounting D. making

10. An activity that we do for pleasure when we are not working.

A. hobby B. leisure C. relax D. interest

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – A; 2 – A; 3 – A;

Read the passage carefully and then answer the following questions.

1 – It is about 3 kilometers.

2 – They often gather at the community hall.

3 – He sells their home products at the market town nearby.

4 – Yes, he does.

5 – They lie on the grass, looking at the sky and daring each other mập find the Milky Way.

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1 – D; 2 – C;

Choose the correct answer mập complete the sentence.

1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A;

6 – B; 7 – C; 8 – A; 9 – C; 10 – B;

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 03

I. Which underlined part is pronounced differently from the others .(1pt)

1. A. traditional

B. highlight

C. excited

D. unite

2. A. filled

B. arranged

C. looked

D. recycled

3. A. food

B. flood

C. soon

D. moon

4. A. curly

B. safety

C. memory

D. nearby

II. Choose the best answer mập complete the sentences (2,0 pts)

1. He always gets good grades because he studies ………….

A. hard

B. hardly

C. good

D. goodly

2. Some people try mập learn new words and phrases ………….. heart.

A. at

B. by

C. in

D. with

3. Nhung loves …………………….. her mother cook meals in her không tính phí time.

A. helping

B. mập help

C. help

D. helped

4. I’m going mập participate in a ………………………..program of the Y&Y.

A. recycled

B. recycling

C. recycle

D. recycles

5. She used mập ……………………. after her younger brothers and sisters

A. looking

B. looked

C. looks

D. look

6. Nam: Could you do me a favor ? Lan: ……………………………………..

A. Yes, thank you

B. Yes, that’s very kind of you

C. Certainly

D. I need a favor

7. My friend is going mập see me ……….. Sunday.

A. in

B. on

C at

D. from

8. Who …………… the telephone?

A. invent

B. inventing

C. invented

D. mập invent

III. Put the verbs in brackets into the correct forms (1pt)

1. It took me 20 minutes (go) ……………………….. there.

2. My uncle (not visit) ………………….………….. us since he moved mập the new town.

3. He isn’t tall enough (reach) ……………..…………….. the top of the bookshelf.

4. Where you(spend) …………………..……….. your summer holiday last year?

IV. Choose the underlined part which needs correcting: (0.5 pt)

1. He did not knew Spanish and so did his brother.
                         A                    B       C             D

2. It will be comfortabler mập cửa hàng in the new mall than in the present.
                            A                 B   C                                           D

V. Supply the correct form of the word in brackets (0,5pt)

1. The tiger wanted mập see the farmer’s ……………………….. (WISE)

2. The kitchen is a …………………………….. place for children mập play. (DANGER)

VI. Complete the passage with the words in the box, then answer the questions below. (2,5pts)

then; where; mập; do; cheaper; bags

Nowadays lots of people drive mập large supermarket mập (1)______ their shopping. These supermarkets have car-parks, so you can buy some (2)______ of shopping. You can fill your trolley, and (3)______ put it mập your car. Some people prefer mập go mập local shops. These small shops are usually (4)______ than supermarkets. Some towns have an open air market in the center, (5)______ you can buy fruit and vegetables, but you have (6)_______ carry your shopping home.

7. What do a lot of people do nowadays?

………………………………………………………………………………………………………………………..

8. What do some people prefer mập do?

………………………………………………………………………………………………………………………..

9. Are the goods in supermarkets more expensive than in small shops?

………………………………………………………………………………………………………………………..

10. Where can you buy fruit and vegetables?

………………………………………………………………………………………………………………………..

VII. Rewrite the sentences but do not change the meaning.(2,5 pts)

1. He often went mập school by bike.

He used …………………………………………………………………………………………………

2. “Don’t leave the door unlocked.”, his mother said mập him.

His mother told ………………………………………………………………………………………

3. The front yard is too small mập play soccer in.

The front yard isn’t …………………………………………………………………………………

4. No city in Viet Nam is bigger than Ho Chi Minh city.

Ho Chi Minh City is ……………………………………………………………….………………

5. Shall we go out tonight?

Let’s ……………………………………………………………………..……………….………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Câu I: 1 điểm mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1A 2C 3B 4D

Câu II: 2 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1A 2B 3A 4B 5D 6C 7B 8C

Câu III: 1 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. mập go 2. hasn’t visited 3. mập reach 4. did/ spend

Câu IV: 0,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. knew => know

2. comfortabler => more comfortable

Câu V: 0,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. wisdom 2. dangerous

Câu VI: 2,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. do 2. bags 3. then 4. cheaper 5. where 6. mập

2. Nowadays a lot of people drive mập large supermarket mập do their shopping./ They drive mập large supermarket mập do their shopping.

3. Some people/ They prefer mập go mập local shops.

4. Yes, they are.

5. You can buy fruit and vegetables in an open air market (in the center).

Câu VII: 2,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,5 đ)

1. He used mập go mập school by bike.

2. His mother told him not mập leave the door unlocked.

3. The front yard isn’t big/ large enough mập play soccer in.

4. Ho Chi Minh City is the biggest city in Viet Nam.

5. Let’s go out tonight.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 04

PART A: USE OF LANGUAGE (3,0 ms)

I. Choose the word that has the underlined part pronunciation differently from the others (0,5 m)

1. A. tiger                    B. fire                         C. stripe                       D. prince

2. A. highlight             B. meaning                  C. stick                        D. habit

II. Choose the best answer by circling A, B, C or D (1,75 ms)

3. I often play soccer …………. Saturday afternoon.

A. in B. on C. at D. mập

4. When my uncle was young, he used mập ……….. fishing.

A. go B. went C. going D. mập go

5. She usually ……………….. or highlight only the word she wants mập learn.

A. understood B. underlined C. understands D. underline

6. My mother speaks English …………. .

A. good B. well C. slow D. bad

7. Teacher asked Lan ……………………. louder so that everybody in the class could hear her answer more clearly.

A. mập speak B. speak C. speaking D. speaks

8. I ………………………. speak Spanish well

A. can B. should C. may D. must

9. Can you help me, please?

A. not at all B. certainly C. of course D. both B and C

III. Give the correct form of the verbs in brackets (0,75 m)

10. Dung ………………………(buy) a dictionary yesterday.

11. My younger sister likes…………………(watch) TV in her không tính phí time.

12. When…………………..they ………………………(collect) garbage?

PART B: READING (2,5 ms)

Read the passage and do the following tasks

Hello. My name is Nam.In the first year of lower secondary school, I had some difficulties in learning English. My pronunciation of English words was really bad and my English grammar was worse. I did not know how mập improve them. I didn’t want my father and mother know about this. One afternoon after the lesson, my teacher of English told me mập wait for her outside the classroom. She took me mập the school library and showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glass bookcase. She also told me how mập use an English- English dictionary mập improve my English grammar. “Now I think you know what you should do”, said she. I did not know that only one year later, I would win the first prize in the English-speaking contest held for secondary school students in my hometown.

I. Choose the best answer by circling A, B, C or D (1,5 ms)

1. What difficulties did Nam have in learning in the first year?

A. The pronunciation C. Both pronunciation and grammar

B. The grammar D. The way of improving his pronuciation

2. Who wanted mập meet him one afternoon after the lesson?

A. His teacher C. His father

B. One of his friends D. His mother

3. Where did Nam and his teacher go after that?

A. mập the town library C. mập the teacher’s room

B. mập the school library D. mập his house

4. What did the teacher show him then?

A. A plastic bookcase C. An English- English dictionary

B. An English grammar book D. Cassettes of pronunciation drills

5. Did his teacher tell him mập improve his English grammar?

A. No, she didn’t C. Yes, she is

B. Yes, she do D. Yes, she did

6. What did he win in the English Speaking Contest one year later?

A. The first prize C. The second prize

B. The third prize D. The fourth prize

II. Decide whether the following statements are True(T) or False (F). Tick (√) the correct box. (1,0 m)

Statements

T

F

7. Nam waited for his teacher outside the classroom.

  

8. His English grammar and English pronunciation was not bad.

  

9. His teacher took him mập the school and showed him dictionary on bookshelf.

  

10. His teacher told him how mập use an English dictionary.

  

PART C: WRITING (2,5 ms)

I. Rearrange the following words mập make the meaningful sentences(1,5 ms)

1. Teacher/ hard./Your/ should/ you/ said/ study/

……………………………………………………………………………………………………………….

2. yesterday./ my/ did/ homework/ I/

………………………………………………………………………………………………………………….

3. like/ My/ doesn’t/ friend/ letter./ writing/

……………………………………………………………………………………………………………..

II. Change the following sentences into reported speech (1,0 m)

4. Lan saidto me: “Can I help you?”

=> Lan told me……………………………………………………………………………………………………

5. “Please help your friend mập tidy the classroom”, Miss Hoa asked me.

=> Miss Hoa asked me…………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

Parts

Answers

A. Use of language

(3,0 ms)

I.

1. D. prince

2. A. highlight

II.

3. B

4. A

5. D

6. B

7. A

8. A

9. D

III.

10. bought

11. watching

12. When do they collect garbage?

B. Reading

(2,5 ms)

I.

1. C

2. A

3. B

4. D

5. D

6. A

II.

7. T

8. F

9. F

10.T

C. Writing

(2,5 ms)

I.

1. Your teacher said you should study hard.

2. I did my homework yesterday.

3. My friend doesn’t like writing letter.

II.

4. Lan told me mập help me

5. My teacher asked me mập help my friend mập tidy the classroom

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 05

Exercise 1: Choose the words that have the underlined part pronounced differently from the others

1. A. minority

B. ethnic

C. tradition

D. religion

2. A. fable

B. brave

C. dragon

D. tale

3. A. eyes

B. ogres

C. stories

D. cakes

Exercise 2: Choose the word that has different stress pattern

1. A. cunning

B. unkind

C. greedy

D. generous

2. A. lantern

B. princess

C. emperor

D. incense

Exercise 3: Choose the correct answer

1.My mother enjoys ____________traditional food for our family, especially at Tet holiday.

A. cook

B. mập cook

C. cooking

D. cooked

2. My father sometimes goes ___________ in the forests. He‟d like mập find some more food for our family.

A. hunt

B. hunting

C. mập hunt

D. hunted

3. Is living in the city____________than living in the country?

A. more convenient

B. as convenient

C. most convenient

D. so convenient

4.The Viet (or Kinh) have___________number of people, acc for about 86% of the population.

A. large

B. the large

C. larger

D. the largest

5. You _______ eat squid, duck, or shrimp during Tet because they are seen as bad symbols.

A. have mập

B. should

C. don’t have mập

D. shouldn’t

6. The Mid-Autumn Festival is also known as Moon Festival _______ Harvest Moon Festival.

A. but

B. or

C. so

D. and

Exercise 4: Choose the underlined word or phrase A, B, C or D that needs correcting

1. When we arrived at home last night, the children were doing their homework.

2. Because breathing is something we do automaticallyso we rarely think about it.

3. Thanks for modern technology, we can now preserve our culture for future generations.

Exercise 5: Write the correct tense or form of the verbs in brackets

1. ____________(you/ watch) this programme or can I turn the TV off?

2. My friends and I ____________(not play) football at 3p.m yesterday because it was raining hard at that time.

3. The Hung King Temple Festival ____________(recognise) as a national holiday in 2007.

Exercise 6: Read the following passage then answer the questions

Gong culture in the Central Highlands of Viet Nam has been recognized by UNESCO as a Masterpiece of the Intangible Heritage of Humanity. Gong culture covers five provinces of the Central Highlands: Kon Tum, Gia Lai, Dak Lak, Dak Nong and Lam Dong. The masters of gong culture are the ethnic groups of Bahnar, Sedang, Mnong, Coho… The Gong Festival is held annually in the Central Highlands. In the festival, artists from these provinces give gong performances, highlighting the gong culture of their own province. For the ethnic groups of the Central Highlands, gongs are musical instruments of special power. It is believed that every Gong is the symbol of a god who grows more powerful as the Gong gets older. Therefore, gongs are associated with special occasions in people‟s lives, such as the building of new houses, funerals, crop praying ceremonies… The Gong sound is a way mập communicate with the gods.

1.Where does Gong culture exist?

__________________________________________________

2.How often is the Gong Festival held?

__________________________________________________

3.What do artists do in the Gong Festival?

__________________________________________________

4.Are Gongs pieces of folk music?

__________________________________________________

5.Is the gong sound a way mập communicate with the ancestors?

__________________________________________________

Exercise 7: Choose the word which best tits each gap

My friends and I are having a (1)_________ time at this year’s Roswell UFO Festival in New Mexico, USA. It’s a four-day event that takes (2)_________ every year in early July. Some people believe that an alien (3)_________ – a UFO – crashed in a field near Roswell in 1947 and the festival (4)_________ that event. Not everyone believes this story, of course, but the festival is still a lot of fun. Everyone dresses up (5)_________ aliens for the Alien Costume Competition. The costumes are fabulous and even family pets take part. There are dogs dyed blue and tortoises (6)_________ in aluminium foil! Today we’re watching the (7)_________ down Main Street and tomorrow the firework display starts at 9 pm. They say it’s really amazing. (8)_________ are some of the aliens you meet.

1. A. terrible

B. fantastic

C. leisure

D. difficult

2. A. break

B. part

C. place

D. time

3. A. spaceship

B. race

C. custom

D. planet

4. A. symbolizes

B. performs

C. organizes

D. celebrates

5. A. of

B. as

C. with

D. by

6. A. covered

B. filled

C. included

D. carved

7. A. companion

B. scenery

C. parade

D. heritage

8. A. Such

B. Much

C. Neither

D. So

Exercise 8: Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1.Cats cannot swim as well as dogs.

Dogs can swim ___________________________

2. Minh really loves mập hang out with friends.

Minh really enjoys ________________________

3. Playing beach games is very interesting.

It is ____________________________________

4. He uses all his không tính phí time mập look after his garden.

He spends______________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Exercise 1: Choose the words that have the underlined part pronounced differently from the others

1. A

2. C

3. D

Exercise 2: Choose the word that has different stress pattern

1. B

2. B

Exercise 3: Choose the correct answer

1. C

2. B

3. A

4. D

5. D

6. B

Exercise 4: Choose the underlined word or phrase A, B, C or D that needs correcting

1. B (arrived)

2. C (Ø)

3. A (Thanks mập)

Exercise 5: Write the correct tense or form of the verbs in brackets.

1. Are you watching

2. weren’t playing

3. was recognized

Exercise 6: Read the following passage then answer the questions

1. It exists in the Central Highlands of Viet Nam.

2.It is held once a year / annually.

3.They give gong performances, highlighting the gong culture of their own province.

4.No, they aren‟t.

5.No. it isn‟t.

Exercise 7: Choose the word which best tits each gap

1. B

2. C

3. A

4. D

5. B

6. A

7. C

8. D

Exercise 8: Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1. Dogs can swim better than cats.

2. Minh really enjoys hanging out with friends.

3. It is very interesting mập play beach games.

4. He spends all his không tính phí time looking after his garden.

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Lương Bằng
  • Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức

Chúc các em học tập tốt!

.


 

Thông tin thêm

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng

[rule_3_plain]

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng có đáp án kèm theo, được Phần Mềm Portable sưu tầm và đăng tải sẽ giúp các em học trò lớp 8 luyện tập và củng cố tri thức môn Tiếng Anh 8 trong chương trình học kì 1. Hi vọng đây là tài liệu có lợi cho các em trong công đoạn học tập và ôn thi. Chúc các em thi tốt!

TRƯỜNG THCS

BẠCH ĐẰNG

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 NĂM HỌC 2021 – 2022

Môn: TIẾNG ANH 8

Thời gian: 45 phút

1. Đề số 1

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. who                    B. when                       C. where                      D. what

2. A. mention              B. question                  C. action                      D. education

3. A. although              B. laugh                       C. paragraph               D. enough

4. A. community         B. computer                C. museum                  D. customs

5. A. wrap                   B. worship                   C. wear                        D. wife

Circle the best answer A, B, C or D mập complete the following sentences.

1. There’s a…………….in our family that we have a party on New Year’s Eve.

A. belief B. legend C. custom D. tradition

2. You should buy the blue sweater. It suits you ………..than the red one.

A. good B. well C. better D. the best

3. The ………… of Quan ho singing has been recognized as a world heritage.

A. preservation B. procession C. song D. performance

4. Saint Giong was unable mập talk, smile, or walk ……… he was three years old.

A. even though B. because C. while D. if

5. It’s a rule, so everyone ……………strictly follow it.

A. doesn’t have mập B. shouldn’t C. has mập D. should

6. I always enjoy…….. mập my grandfather. He always tells me great stories.

A. mập talk B. mập talking C. talking D. talk

7. The Kinh have……….number of people, acc for about 86% of the population

A. large B. the large C. large D. the largest

8. Viet Nam is……multicultural country with 54 ethnic group.

A. an B. a C. the D. a/the

9. Sorry, but my train is at 6.00.I……………………leave now.

A. shouldn’t B. mustn’t C. ought mập D. have mập

10. ……………. month is Mid- Autumn festival held in ?

A. When . B. Which . C . How many. D. How often

Read the passage and write True or False. 

Five-coloured sticky rice is an important traditional dish of many ethnic minorities in the northern mountainous regions. People call the dish five-coloured sticky rice because it has five colours: red, yellow, green, purple and white. The things that create the colours are not chemicals but natural roots and leaves. The five colours of the dish represent five elements of life according mập Vietnamese beliefs: yellow is earth, red is fire, green is plants, white is metal, and purple or black is water. People believe that these five elements create harmony between heaven and earth. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at Tet, in festivals and ceremonies, on special occasions, and whenever the family has guests.

1……..Five-coloured sticky rice is a traditional dish.

2. …….Five-coloured sticky rice is made with chemicals.

3. …….The colours represent the elements of life.

4. …….These elements create harmony between people.

5…….. This rice is only made when there are guests.

Rewrite the sentences as directed.

1. She couldn’t afford mập buy the car.

The car is too __________________

2. I would like you mập help me mập put the chair away.

Do you mind __________________

3. If I were you, I wouldn’t sweep the house on the first day of Tet.

You __________________

4. Is it really necessary for us mập finish the work today?

Do we __________________

5. Learning about other cultures is one of my interests.

I’m __________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 1

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – A; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – A;

Circle the best answer A,B,C or D mập complete the following sentences.

1 – D; 2 – C; 3 – D; 4 – A; 5 – B;

6 – C; 7 – D; 8 – B; 9 – D; 10 – B;

Read the passage and write True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – T; 4 – F; 5 – F;

Rewrite the sentences as directed.

1. She couldn’t afford mập buy the car.

The car is too ____expensive for her mập buy.______

2. I would like you mập help me mập put the chair away.

Do you mind ______helping me mập put the chair away?_____

3. If I were you, I wouldn’t sweep the house on the first day of Tet.

You ___shouldn’t sweep the house on the first day of Tet._____

4. Is it really necessary for us mập finish the work today?

Do we _____have mập finish the work today?______

5. Learning about other cultures is one of my interests.

I’m ________interested in learning about other cultures.__________

2. Đề số 2

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 02

Find the word which has different sound in the part underlined.

1. A. minority             B. ethnic                      C. tradition                  D. religion

2. A. country               B. cloud                       C. loudly                     D. mouse

3. A. missed                B. designed                 C. displayed                D. entered

Read the passage carefully and then answer the following questions.

I live in a village by Mekong River. Every day, like most of my friends, I walk mập school. It is three kilometers away. After class, I often help my mother mập collect water from the river and feed the chickens. At the weekend, the villagers often gather at the community hall where there is a TV. The adults watch TV, but more often they talk about their farm work and exchange news. The children run around, playing games and shouting merrily. Laughter is heard everywhere. My father sometimes takes me mập the market town nearby where he sells our home products like vegetables, fruits, eggs… He then buys me an ice cream and lets me take a ride on the electric train in the town square. I love those trips. On starry nights, The children lie on the grass, looking at the sky and daring each other mập find the Milky Way. We dream of far away places.

1. How far is it from his house mập the school?

……………………………………………………………

2. Where do the villager often gather?

……………………………………………………………

3. Where does his father sell their home products?

……………………………………………………………

4. Does the boy like riding on the electric train in the town square?

…………………………………………………………

5. What do the children do on starry nights?

…………………………………………………………

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. ancestor             B. curious                    C. heritage                   D. tradition

2. A. buffalo                B. recognise                C. convenient             D. cultural

Choose the correct answer mập complete the sentence. 

1. At school, the teacher and students………….. follow the rules.

A. has mập B. have mập C. need mập D. haven’t mập

2. Children need a caring environment mập develop………… mentally…………. physically.

A. and – and B. both – and C. the – the D. in – and

3. ………. you study harder, you won’t be able mập pass the examination.

A. Unless B. Because C. If D. without

4. The buses were very ………. this morning. We can’t go mập the church with you in time.

A. crowd B. crowded C. full D. busy

5. He …………. cross the street when the traffic light is green for pedestrians.

A. should B. shouldn’t C. ought D. oughtn’t

6. You……………… use your mobile phone on the plane.

A. must B. mustn’t C. don’t have mập D. have mập

7. Many ethnic groups have their own languages, and some even have …….. languages.

A. speaking B. writing C. written D. spoken

8.The nomads move two or three times a year mập look for new ……….. for their cattle.

A. land B. houses C. pastures D. products

9.The Kinh have the largest number of people, ………..for about 80% of the population.

A. calculating B. getting C. accounting D. making

10. An activity that we do for pleasure when we are not working.

A. hobby B. leisure C. relax D. interest

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 2

Find the word which has different sound in the part underlined.

1 – A; 2 – A; 3 – A;

Read the passage carefully and then answer the following questions.

1 – It is about 3 kilometers.

2 – They often gather at the community hall.

3 – He sells their home products at the market town nearby.

4 – Yes, he does.

5 – They lie on the grass, looking at the sky and daring each other mập find the Milky Way.

Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1 – D; 2 – C;

Choose the correct answer mập complete the sentence.

1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A;

6 – B; 7 – C; 8 – A; 9 – C; 10 – B;

3. Đề số 3

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 03

I. Which underlined part is pronounced differently from the others .(1pt)

1. A. traditional

B. highlight

C. excited

D. unite

2. A. filled

B. arranged

C. looked

D. recycled

3. A. food

B. flood

C. soon

D. moon

4. A. curly

B. safety

C. memory

D. nearby

II. Choose the best answer mập complete the sentences (2,0 pts)

1. He always gets good grades because he studies ………….

A. hard

B. hardly

C. good

D. goodly

2. Some people try mập learn new words and phrases ………….. heart.

A. at

B. by

C. in

D. with

3. Nhung loves …………………….. her mother cook meals in her không tính phí time.

A. helping

B. mập help

C. help

D. helped

4. I’m going mập participate in a ………………………..program of the Y&Y.

A. recycled

B. recycling

C. recycle

D. recycles

5. She used mập ……………………. after her younger brothers and sisters

A. looking

B. looked

C. looks

D. look

6. Nam: Could you do me a favor ? Lan: ……………………………………..

A. Yes, thank you

B. Yes, that’s very kind of you

C. Certainly

D. I need a favor

7. My friend is going mập see me ……….. Sunday.

A. in

B. on

C at

D. from

8. Who …………… the telephone?

A. invent

B. inventing

C. invented

D. mập invent

III. Put the verbs in brackets into the correct forms (1pt)

1. It took me 20 minutes (go) ……………………….. there.

2. My uncle (not visit) ………………….………….. us since he moved mập the new town.

3. He isn’t tall enough (reach) ……………..…………….. the top of the bookshelf.

4. Where you(spend) …………………..……….. your summer holiday last year?

IV. Choose the underlined part which needs correcting: (0.5 pt)

1. He did not knew Spanish and so did his brother.
                         A                    B       C             D

2. It will be comfortabler mập cửa hàng in the new mall than in the present.
                            A                 B   C                                           D

V. Supply the correct form of the word in brackets (0,5pt)

1. The tiger wanted mập see the farmer’s ……………………….. (WISE)

2. The kitchen is a …………………………….. place for children mập play. (DANGER)

VI. Complete the passage with the words in the box, then answer the questions below. (2,5pts)

then; where; mập; do; cheaper; bags

Nowadays lots of people drive mập large supermarket mập (1)______ their shopping. These supermarkets have car-parks, so you can buy some (2)______ of shopping. You can fill your trolley, and (3)______ put it mập your car. Some people prefer mập go mập local shops. These small shops are usually (4)______ than supermarkets. Some towns have an open air market in the center, (5)______ you can buy fruit and vegetables, but you have (6)_______ carry your shopping home.

7. What do a lot of people do nowadays?

………………………………………………………………………………………………………………………..

8. What do some people prefer mập do?

………………………………………………………………………………………………………………………..

9. Are the goods in supermarkets more expensive than in small shops?

………………………………………………………………………………………………………………………..

10. Where can you buy fruit and vegetables?

………………………………………………………………………………………………………………………..

VII. Rewrite the sentences but do not change the meaning.(2,5 pts)

1. He often went mập school by bike.

He used …………………………………………………………………………………………………

2. “Don’t leave the door unlocked.”, his mother said mập him.

His mother told ………………………………………………………………………………………

3. The front yard is too small mập play soccer in.

The front yard isn’t …………………………………………………………………………………

4. No city in Viet Nam is bigger than Ho Chi Minh city.

Ho Chi Minh City is ……………………………………………………………….………………

5. Shall we go out tonight?

Let’s ……………………………………………………………………..……………….………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 3

Câu I: 1 điểm mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1A 2C 3B 4D

Câu II: 2 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1A 2B 3A 4B 5D 6C 7B 8C

Câu III: 1 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. mập go 2. hasn’t visited 3. mập reach 4. did/ spend

Câu IV: 0,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. knew => know

2. comfortabler => more comfortable

Câu V: 0,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. wisdom 2. dangerous

Câu VI: 2,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,25 đ)

1. do 2. bags 3. then 4. cheaper 5. where 6. mập

2. Nowadays a lot of people drive mập large supermarket mập do their shopping./ They drive mập large supermarket mập do their shopping.

3. Some people/ They prefer mập go mập local shops.

4. Yes, they are.

5. You can buy fruit and vegetables in an open air market (in the center).

Câu VII: 2,5 điểm (mỗi câu đúng được 0,5 đ)

1. He used mập go mập school by bike.

2. His mother told him not mập leave the door unlocked.

3. The front yard isn’t big/ large enough mập play soccer in.

4. Ho Chi Minh City is the biggest city in Viet Nam.

5. Let’s go out tonight.

4. Đề số 4

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 04

PART A: USE OF LANGUAGE (3,0 ms)

I. Choose the word that has the underlined part pronunciation differently from the others (0,5 m)

1. A. tiger                    B. fire                         C. stripe                       D. prince

2. A. highlight             B. meaning                  C. stick                        D. habit

II. Choose the best answer by circling A, B, C or D (1,75 ms)

3. I often play soccer …………. Saturday afternoon.

A. in B. on C. at D. mập

4. When my uncle was young, he used mập ……….. fishing.

A. go B. went C. going D. mập go

5. She usually ……………….. or highlight only the word she wants mập learn.

A. understood B. underlined C. understands D. underline

6. My mother speaks English …………. .

A. good B. well C. slow D. bad

7. Teacher asked Lan ……………………. louder so that everybody in the class could hear her answer more clearly.

A. mập speak B. speak C. speaking D. speaks

8. I ………………………. speak Spanish well

A. can B. should C. may D. must

9. Can you help me, please?

A. not at all B. certainly C. of course D. both B and C

III. Give the correct form of the verbs in brackets (0,75 m)

10. Dung ………………………(buy) a dictionary yesterday.

11. My younger sister likes…………………(watch) TV in her không tính phí time.

12. When…………………..they ………………………(collect) garbage?

PART B: READING (2,5 ms)

Read the passage and do the following tasks

Hello. My name is Nam.In the first year of lower secondary school, I had some difficulties in learning English. My pronunciation of English words was really bad and my English grammar was worse. I did not know how mập improve them. I didn’t want my father and mother know about this. One afternoon after the lesson, my teacher of English told me mập wait for her outside the classroom. She took me mập the school library and showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glass bookcase. She also told me how mập use an English- English dictionary mập improve my English grammar. “Now I think you know what you should do”, said she. I did not know that only one year later, I would win the first prize in the English-speaking contest held for secondary school students in my hometown.

I. Choose the best answer by circling A, B, C or D (1,5 ms)

1. What difficulties did Nam have in learning in the first year?

A. The pronunciation C. Both pronunciation and grammar

B. The grammar D. The way of improving his pronuciation

2. Who wanted mập meet him one afternoon after the lesson?

A. His teacher C. His father

B. One of his friends D. His mother

3. Where did Nam and his teacher go after that?

A. mập the town library C. mập the teacher’s room

B. mập the school library D. mập his house

4. What did the teacher show him then?

A. A plastic bookcase C. An English- English dictionary

B. An English grammar book D. Cassettes of pronunciation drills

5. Did his teacher tell him mập improve his English grammar?

A. No, she didn’t C. Yes, she is

B. Yes, she do D. Yes, she did

6. What did he win in the English Speaking Contest one year later?

A. The first prize C. The second prize

B. The third prize D. The fourth prize

II. Decide whether the following statements are True(T) or False (F). Tick (√) the correct box. (1,0 m)

Statements

T

F

7. Nam waited for his teacher outside the classroom.

 
 

8. His English grammar and English pronunciation was not bad.

 
 

9. His teacher took him mập the school and showed him dictionary on bookshelf.

 
 

10. His teacher told him how mập use an English dictionary.

 
 

PART C: WRITING (2,5 ms)

I. Rearrange the following words mập make the meaningful sentences(1,5 ms)

1. Teacher/ hard./Your/ should/ you/ said/ study/

……………………………………………………………………………………………………………….

2. yesterday./ my/ did/ homework/ I/

………………………………………………………………………………………………………………….

3. like/ My/ doesn’t/ friend/ letter./ writing/

……………………………………………………………………………………………………………..

II. Change the following sentences into reported speech (1,0 m)

4. Lan saidto me: “Can I help you?”

=> Lan told me……………………………………………………………………………………………………

5. “Please help your friend mập tidy the classroom”, Miss Hoa asked me.

=> Miss Hoa asked me…………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 4

Parts

Answers

A. Use of language

(3,0 ms)

I.

1. D. prince

2. A. highlight

II.

3. B

4. A

5. D

6. B

7. A

8. A

9. D

III.

10. bought

11. watching

12. When do they collect garbage?

B. Reading

(2,5 ms)

I.

1. C

2. A

3. B

4. D

5. D

6. A

II.

7. T

8. F

9. F

10.T

C. Writing

(2,5 ms)

I.

1. Your teacher said you should study hard.

2. I did my homework yesterday.

3. My friend doesn’t like writing letter.

II.

4. Lan told me mập help me

5. My teacher asked me mập help my friend mập tidy the classroom

5. Đề số 5

ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 8- TRƯỜNG THCS BẠCH ĐẰNG- ĐỀ 05

Exercise 1: Choose the words that have the underlined part pronounced differently from the others

1. A. minority

B. ethnic

C. tradition

D. religion

2. A. fable

B. brave

C. dragon

D. tale

3. A. eyes

B. ogres

C. stories

D. cakes

Exercise 2: Choose the word that has different stress pattern

1. A. cunning

B. unkind

C. greedy

D. generous

2. A. lantern

B. princess

C. emperor

D. incense

Exercise 3: Choose the correct answer

1.My mother enjoys ____________traditional food for our family, especially at Tet holiday.

A. cook

B. mập cook

C. cooking

D. cooked

2. My father sometimes goes ___________ in the forests. He‟d like mập find some more food for our family.

A. hunt

B. hunting

C. mập hunt

D. hunted

3. Is living in the city____________than living in the country?

A. more convenient

B. as convenient

C. most convenient

D. so convenient

4.The Viet (or Kinh) have___________number of people, acc for about 86% of the population.

A. large

B. the large

C. larger

D. the largest

5. You _______ eat squid, duck, or shrimp during Tet because they are seen as bad symbols.

A. have mập

B. should

C. don’t have mập

D. shouldn’t

6. The Mid-Autumn Festival is also known as Moon Festival _______ Harvest Moon Festival.

A. but

B. or

C. so

D. and

Exercise 4: Choose the underlined word or phrase A, B, C or D that needs correcting

1. When we arrived at home last night, the children were doing their homework.

2. Because breathing is something we do automatically, so we rarely think about it.

3. Thanks for modern technology, we can now preserve our culture for future generations.

Exercise 5: Write the correct tense or form of the verbs in brackets

1. ____________(you/ watch) this programme or can I turn the TV off?

2. My friends and I ____________(not play) football at 3p.m yesterday because it was raining hard at that time.

3. The Hung King Temple Festival ____________(recognise) as a national holiday in 2007.

Exercise 6: Read the following passage then answer the questions

Gong culture in the Central Highlands of Viet Nam has been recognized by UNESCO as a Masterpiece of the Intangible Heritage of Humanity. Gong culture covers five provinces of the Central Highlands: Kon Tum, Gia Lai, Dak Lak, Dak Nong and Lam Dong. The masters of gong culture are the ethnic groups of Bahnar, Sedang, Mnong, Coho… The Gong Festival is held annually in the Central Highlands. In the festival, artists from these provinces give gong performances, highlighting the gong culture of their own province. For the ethnic groups of the Central Highlands, gongs are musical instruments of special power. It is believed that every Gong is the symbol of a god who grows more powerful as the Gong gets older. Therefore, gongs are associated with special occasions in people‟s lives, such as the building of new houses, funerals, crop praying ceremonies… The Gong sound is a way mập communicate with the gods.

1.Where does Gong culture exist?

__________________________________________________

2.How often is the Gong Festival held?

__________________________________________________

3.What do artists do in the Gong Festival?

__________________________________________________

4.Are Gongs pieces of folk music?

__________________________________________________

5.Is the gong sound a way mập communicate with the ancestors?

__________________________________________________

Exercise 7: Choose the word which best tits each gap

My friends and I are having a (1)_________ time at this year’s Roswell UFO Festival in New Mexico, USA. It’s a four-day event that takes (2)_________ every year in early July. Some people believe that an alien (3)_________ – a UFO – crashed in a field near Roswell in 1947 and the festival (4)_________ that event. Not everyone believes this story, of course, but the festival is still a lot of fun. Everyone dresses up (5)_________ aliens for the Alien Costume Competition. The costumes are fabulous and even family pets take part. There are dogs dyed blue and tortoises (6)_________ in aluminium foil! Today we’re watching the (7)_________ down Main Street and tomorrow the firework display starts at 9 pm. They say it’s really amazing. (8)_________ are some of the aliens you meet.

1. A. terrible

B. fantastic

C. leisure

D. difficult

2. A. break

B. part

C. place

D. time

3. A. spaceship

B. race

C. custom

D. planet

4. A. symbolizes

B. performs

C. organizes

D. celebrates

5. A. of

B. as

C. with

D. by

6. A. covered

B. filled

C. included

D. carved

7. A. companion

B. scenery

C. parade

D. heritage

8. A. Such

B. Much

C. Neither

D. So

Exercise 8: Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1.Cats cannot swim as well as dogs.

Dogs can swim ___________________________

2. Minh really loves mập hang out with friends.

Minh really enjoys ________________________

3. Playing beach games is very interesting.

It is ____________________________________

4. He uses all his không tính phí time mập look after his garden.

He spends______________________________

ĐÁP ÁN ĐỀ SỐ 5

Exercise 1: Choose the words that have the underlined part pronounced differently from the others

1. A

2. C

3. D

Exercise 2: Choose the word that has different stress pattern

1. B

2. B

Exercise 3: Choose the correct answer

1. C

2. B

3. A

4. D

5. D

6. B

Exercise 4: Choose the underlined word or phrase A, B, C or D that needs correcting

1. B (arrived)

2. C (Ø)

3. A (Thanks mập)

Exercise 5: Write the correct tense or form of the verbs in brackets.

1. Are you watching

2. weren’t playing

3. was recognized

Exercise 6: Read the following passage then answer the questions

1. It exists in the Central Highlands of Viet Nam.

2.It is held once a year / annually.

3.They give gong performances, highlighting the gong culture of their own province.

4.No, they aren‟t.

5.No. it isn‟t.

Exercise 7: Choose the word which best tits each gap

1. B

2. C

3. A

4. D

5. B

6. A

7. C

8. D

Exercise 8: Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1. Dogs can swim better than cats.

2. Minh really enjoys hanging out with friends.

3. It is very interesting mập play beach games.

4. He spends all his không tính phí time looking after his garden.

Trên đây là toàn thể nội dung tài liệu Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Bạch Đằng. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tính năng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành tựu cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Lương Bằng
Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Lương Bằng

207

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Trịnh Hoài Đức

169

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Nguyễn Đức Cảnh

210

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Huỳnh Thúc Kháng

557

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 8 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Hồng Thái

300

Bộ 5 đề thi HK1 môn Tiếng Anh 9 5 2021-2022 có đáp án Trường THCS Lê Lợi

1838

[rule_2_plain]

#Bộ #đề #thi #HK1 #môn #Tiếng #Anh #5 #có #đáp #án #Trường #THCS #Bạch #Đằng


  • Tổng hợp: Phần Mềm Portable
  • Nguồn: https://hoc247.net/tu-lieu/bo-5-de-thi-hk1-mon-tieng-anh-8-nam-2021-2022-co-dap-an-truong-thcs-bach-dang-doc35509.html

Back to top button